hem > jag
 
Jag
En norrlänning på den skånska slätten. Det är jag i en kort sammanfattning. En aningen mer komplex bild får Du om Du fortsätter att läsa följande stycken.

Finsnickeri, oljemåleri, silversmide, odling och att jobba med händerna rent allmänt. Det är vad jag trivs bäst med. Läsa böcker och skriva är andra bitar som intresserar mig. Jag jobbar med layout, bl a gör jag layouten till tidskriften Odlaren, affischer mm, och lite av varje på den tekniska sidan i ett litet företag...

Min dotter är 12 år och är en tjej som sällan sitter stilla. Efter att ha tränat rytmisk gymnastik under flera år, är det nu cirkus och friidrott som gäller.

Min flickvän arbetar som redaktör för Odlaren, se länk ovan, håller kurser och ger föreläsningar från Skåne upp till Stockholm om ekologisk odling, kost och hälsa mm. Hon är också lärare i svenska för utländska företagsledare och läkare som kommer till Sverige och så skriver hon manus åt ett e-learningföretag. När hon inte ses på sin skraltiga cykel på väg till någon av kolonilotterna vi har, förstås. Fritidsproblem... skojar du... ;-)

Vi bor i Lund sedan några år tillbaka men på sikt vill vi flytta ut på landet. Både min flickvän och jag är uppfödda på bondgårdar med grannar på lagomt avstånd. Det vill säga utom synhåll ;-)

 

© copyright 1998-2011 kagus.nu    kontakt: info@kagus.nu     sajten uppdaterades senast: 2011-04-28